Дженніфер Гарнер із 12-річною донькою мало не загинули у водах Стокгольма

14.08.2018
Дженніфер Гарнер із 12-річною донькою мало не загинули у водах Стокгольма

Дженніфер Гарнер.

Кожному хочеться, щоб його відпустка запам’яталася надовго, принаймні до наступних вакацій.
 
 
Але такого екстриму ні Дженніфер Гарнер, ні її донька точно не хотіли. Нещодавно екс-дружина зіркового Бена Аффлека разом із дітьми вирушила у відпустку до Швеції, і вже на відпочинку вирішила зі старшою донькою, 12-річною Вайолет, покататися на каяках.
 
 
Здавалося б, ну що тут складного — пливеш собі та й пливеш, але сталося непередбачуване: актриса і її донька збилися з курсу і запливли на судохідну смугу. Взагалі справа набувала серйозного повороту, бо у води Стокгольма заходить чимало великих суден.
 
Але, як часто буває у голлівудських стрічках, усе закінчилося хепі-ендом. На допомогу невдахам поспішив чемпіон із каякінгу, а за сумісництвом — член рятувальної команди, молодий атлет Маттіас.
 
«Дженніфер Гарнер мало не загинула у водах Стокгольма зі своєю донькою. Маттіас вирушив на їх пошуки. На щастя, вони запливли недалеко і їх удалося врятувати. Оце так пригоди!» — написали на офіційній сторінці фірми з оренди каяків в інтернеті. Ну що ж, це чудова реклама для фірми.
 
Нагадаємо, Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер після 12 років шлюбу розлучилися в 2017-му, хоча розійшлися ще в 2015-му. Їхнє подружжя вважали міцним і щасливим, але... як завжди, знайшлася розлучниця.
 
Ходили чутки, що актора «попалили» на зраді ще в 2013-му, коли він почав таємно зустрічатися з Ліндсі Шукус, продюсером шоу Saturday Night Live.
 
Проте він уперто заперечував цей факт. Відтоді Дженніфер сама виховує трьох спільних з Аффлеком дітей і відмовляється від будь-яких залицянь і побачень — либонь, занадто важких душевних травм завдав їй Бен.