«Скопійовані» двійнята: феномен багатодітної сім’ї вартий Книги рекордів Гіннесса

08.08.2018
«Скопійовані» двійнята: феномен багатодітної сім’ї вартий Книги рекордів Гіннесса

Сім’я Трачуків. (Фото з сайта visnyk.lutsk.ua)

Сім’ю Людмили та Миколи Трачуків iз невеликого села Града Кременецького району Тернопільщини не внесено ні до яких книг рекордів, однак її феномен навіть дуже вартий уваги.
 
Людмила у свої 25 років уже була мамою аж п’ятьох діток, причому четверо з них — це дві двійні, які народилися через рік... одного й того ж дня — 12 жовтня!
 
Найстаршій донечці Юлі зараз 10 років, старшим двійнятам, Денису і Дарині, скоро виповниться по 8, а молодшим — Оленці та Кості — відповідно по 7. 
 
Коли молода жінка через три місяці після народження своїх перших двійнят знову виявилася вагітна двійнею, дивувалися і лікарі, і всі навколо.
 
Та набагато більше були всі вражені, коли Людмила народила свою другу «пару» акурат у день народження першої, та ще й знову дівчинку і хлопчика, та ще й із точно такими самими зростом і вагою!
 
Як таке може бути — незрозуміло нікому. Рідні й друзі піджартовують, що то Микола з Людмилою, напевне, спеціально проводили якісь попередні розрахунки, але подружжя з того тільки сміється, бо ж знають, що нічого такого і близько не було.
 
Більше того — вони навіть не планували знову ставати батьками так швидко. Єдине, що сама Людмила Трачук — теж із двійні, тож гени, очевидно, спрацювали якимось незвичайним чином.