В Італії чоловік попросився назад до тюрми через спеку вдома

31.07.2018
Коли в різних кінцях планети земляни потерпають від злив, торнадо, граду і потопів, у Італії стався кумедний випадок: 29-річний громадянин Молдови Віктор Сирбу посеред ночі прийшов до в’язниці та попросив адміністрацію повернути його туди через спеку вдома! Це нагадало старий фільм «Хочу в тюрму», який, мабуть, бачив і наш герой.
 
Місцева преса зазначає, що пан Сирбу прийшов у відділок не просто так собі. Насправді, за крадіжку його посадили під домашній арешт із дозволом виходити на вулицю (у нас такими привілеями у правоохоронців користуються хіба що впливові люди, спіймані на гарячому, та й то за великі гроші).
 
Але спекотна погода в Італії змусила домашнього арештанта просити «захисту» від спеки у правоохоронців. «Будь ласка, впустіть: мені дуже спекотно вдома», — заявив Віктор, подзвонивши близько 3-ї години ночі у двері тюрми.
 
Адміністрація пенітенціарного закладу вдовольнила прохання стражденного, хоча в щирості прохання засумнівалася. Мабуть, домашньому арештанту допекла не так спека, як його партнерка, з якою він проживав у тій квартирі й через конфлікт із якою дременув... аж у тюрму.