На узбережжі Херсонщини запрацювали чотири нові поліцейські станції

12.06.2018
Літо — гаряча пора й частенько відпустка через зловмисників може перетворитися на неприємні спогади. Особливо часто шахраї орудують на морських курортах.
 
Аби цього не трапилося, на морському узбережжі Херсонщини розпочали роботу чотири поліцейські станції, тим паче, що з 10 червня тут офіційно стартував курортний сезон. 
 
Відтепер мешканці та відпочивальники на узбережжі Чорного та Азовського морів у населених пунктах Залізний Порт, Лазурне, Хорли та на Арабатській Стрілці матимуть можливість оперативно отримати від поліції необхідну допомогу.
 
Зауважимо, що кожного року влітку Херсонську область відвідують кілька мільйонів громадян: відпочинок на морському узбережжі обирають як українці, так і жителі зарубіжжя.
 
Тож керівництво обласного главку поліції виявило ініціативу, завдяки якій тепер більш оперативно, ніж у минулі сезони, можна буде реагувати на звернення громадян у прибережних населених пунктах, де розташовані бази відпочинку.
 
Назви новостворених поліцейських станцій відповідають їх територіальному розташуванню: «Залізний Порт», «Лазурне», «Хорли» та «Арабатська Стрілка».
 
Готовність до роботи поліцейської станції «Залізний Порт» днями проінспектував начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков.
 
Він наголосив на ввічливому і толерантному ставленні поліцейських до громадян, а також на сумлінному виконанні ними своїх професійних обов’язків.
 
Зокрема, керівник обласної поліції звернув увагу правоохоронців на необхідність профілактичної роботи. Щоб не допустити правопорушень, попередити злочини та оперативно їх розкрити.
 
Після цього поліцейські приступили до виконання службових обов’язків, а головний коп Херсонщини ознайомився з умовами роботи підлеглих.
 
Станції працюватимуть у цілодобовому режимі. Цiлодобове чергування вестимуть працівники чергової частини, слідчо-оперативна група, а прийом громадян здійснюватиме дільничний офіцер поліції. Також щоденно на охорону публічного порядку та безпеки громадян заступатимуть піші, авто-, мото- та велопатрулі.