48-річна Наомі Кемпбелл отримала премію «Ікона моди» Ради модельєрів Америки

06.06.2018
48-річна Наомі Кемпбелл отримала премію «Ікона моди» Ради модельєрів Америки

У травні їй виповнилося 48. А грошей своїми стрункими ногами вона заробила стільки, що може спокійно йти на пенсію і довіку грітися у променях заслуженої слави.
 
Проте британську супермодель Наомі Кемпбелл і досі найвідоміші модельєри світу хочуть бачити на своїх показах.
 
Доказом цьо­му є престижна премія, яку Чорна Пантера (таке прізвисько має темношкіра красуня в світі моди) отримала у Нью-Йорку під час церемонії вручення нагород Ради модельєрів Америки (CFDA).
 
Її відвідали чимало знаменитостей, серед яких — всесвітньо відомі дизайнери, супермоделі, зірки Голлівуду.
 
Премію «Ікона моди» Наомі Кемпбелл отримала цілком заслужено. Адже її вважають однією з найстильніших жінок світу.
 
«Мені дуже приємно отримати цю нагороду. Я росла на вулицях Лондона, і мій стиль формувався саме там, але американська мода дала йому справжню свободу. До того ж, упродовж усієї кар’єри дизайнери зi США завжди підтримували мене. Я це дуже ціную», — так прокоментувала нагороду Чорна Пантера. 
 
Нагадаємо, що в модельний бізнес Наомі потрапила ще в 15 років. Сталося це цілком випадково — її помітив один iз керівників модельного агентства і запросив на зйомки.
 
Тож слава дуже рано звалилася на голову чорношкірої красуні. Це неабияк попсувало її характер — скандали через її витівки не сходили зі сторінок світових видань.
 
Наомі багато разів викликали до суду через образи і навіть рукоприкладство стосовно прислуги та обслуговуючого персоналу. Може, саме тому її особисте життя не склалося.
 
Вона мала численні романи з багатьма знаменитими чоловіками, але до весілля жодного разу так і не дійшло. Дітей модель також не має. Проте не втрачає надії стати матір’ю.
 
«Я постійно думаю про дітей. Хочу їх мати. Весь час розмірковую над цим. Може, нові наукові методи дозволять мені мати дітей, я шукаю найоптимальніші варіанти. Сподіваюся, зможу завагітніти, а може, й усиновлю дитину», — зазначила Наомі в одному з останніх інтерв’ю.