Ляшко вважає, що заборона пальмової олії стане історичним рішенням

18.05.2018
Ляшко вважає, що заборона пальмової олії стане історичним рішенням

Олег Ляшко хоче, щоб українці не забували смак натурального молока.

Недобросовісним виробникам загрожує великий штраф. Олег Ляшко вже назвав це рішення історичним, зазначивши, що після прийняття документа в цілому українці стануть здоровішими і корова повернеться в село.
 
У результаті тривалої боротьби парламент нареш­ті погодився з аргументами Олега Ляшка і його команди про те, що пальмова олія шкодить здоров’ю українців і гальмує розвиток тваринництва.
 
Дешевий замінник, який викликає рак і серцево-судинні захворювання, робить неконкурентним натуральне молоко.
 
Селяни не можуть здавати його за рентабельною ціною, тому тримати корову в селі стає невигідно.
 
Худобу вирізають, смак домашнього молока українці поступово забувають. Якщо так піде й далі, діти скоро бачитимуть корів тільки на сторінках підручника з природознавства і в музеях, обурюється народний обранець.
 
Заборона ж пальмової олії, за його словами, дозволить зберег­ти здоров’я українців і відновити національну економіку.
 
«Торік в Україну завезли понад 200 тонн пальмової олії, нею розбавляють молочні продукти, її додають у кондитерські вироби, в результаті українцям продають неякісну продукцію. Потім люди працюють на лікарню й аптеку. Його заборона — це робочі місця для українських селян, доходи для сільських сімей, можливість годувати своїх дітей, розвиток національного виробництва і вітчизняної економіки. І ключове — це збереження життя і здоров’я українців. Не можна заради надприбутків труїти людей імпортною бодягою», — переконаний лідер Радикальної партії.
 
Політик укотре наголосив, що без села не буде України, і закликав владу вжити низку заходів для відродження аграрної галузі.
 
Зокрема, ввести дотації на корів і сільгосптехніку, дати дешеві кредити фермерам, встановити справедливу закупівельну ціну на молоко і відмовитися від штучних заборон на продаж домашніх молочних і м’ясних продуктів.
 
«Треба створювати робочі місця в селі, відкривати, а не закривати школи і лікарні, дбати про майбутнє українських дітей, добробут і здоров’я української нації. Тільки тоді Україна буде сильною, незалежною і самодостатньою. Нас будуть поважати в світі, коли ми будемо піклуватися про своїх громадян. Досить бомжувати — треба самим заробляти», — переконаний Ляшко.