Ляшко вважає справжньою судовою реформою звільнення всіх суддів і прокурорів

16.05.2018
Ляшко вважає справжньою судовою реформою звільнення всіх суддів і прокурорів

Олег Ляшко хоче, щоб прості люди без грошей могли знайти правду в судах.

Провладна судова реформа не наблизила справедливість до простих людей. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Прикладом цього політик назвав умовний термін за збройне пограбування сину депутата Ігоря Попова.
 
«Украв, убив, вчинив злочин — йди відповідай. А син депутата в тюрму не сідає, бо депутат, як повія, торгує своїм мандатом. Сина чи доньку простого роботяги, якщо немає чемодана грошей, в тюрму ні за що посадять. Зроблять без вини винуватим. Оце вам і вся судова реформа. Я борюсь за те, щоб для кожного українця була справедливість у суді і вони могли знайти її без грошей», — наголосив Ляшко.
 
На думку лідера РПЛ, реальна судова реформа — звільнення всіх суддів і прокурорів  та обрання нових на прозорих конкурсах. «Розігнати всіх прокурорів і суддів до бісової матері, набрати нових та скоротити їх кількість. Натомість вони створюють по 20 судів для того, щоб і далі люди туди носили чемодани грошей, а вони дурили українців. Це, як у зловонному болоті неможливо побудувати храм чистоти, бо болото тебе захопить. Тому треба вичищати все болото, всі Авгієві стайні», — вважає народний депутат.
 
Олег Ляшко в боротьбі за справедливість є категоричним і не робить винятку навіть для родичів, бо пройшов складне життя в інтернатах і всього в житті добився сам.
 
«Ніхто з держиморд із золотою ложкою у роті не знає життя, що таке бомжувати на вокзалах і жити в інтернатах, як я. Я всього в житті добився сам. Колись підійшла до мене рідна сестра і попросила допомогти влаштуватися на роботу. Я їй відмовив. Сказав: якщо я тобі допоможу, то в якоїсь сироти заберу робоче місце. І вона й досі працює у супермаркеті касиром. Я хочу, щоб так скрізь було — щоб ні до президентського офісу, ні до прокуратури не тягнули за собою сестер і братів, а тягнули простих роботяг, сиріт, багатодітних, малозабезпечених», — підсумував лідер РПЛ.