Ляшко: Супрун хоче підсадити українців на наркотики

17.04.2018
Ляшко: Супрун хоче підсадити українців на наркотики

Олег Ляшко хоче, щоб українцям надавали якісні медпослуги, а не вбивали їх наркотиками.

Замість того, щоб розширити програму доступних ліків, ініційовану командою Радикальної партії, уряд хоче забезпечити людей доступними наркотиками, обурився Олег Ляшко.
 
 
Політик повідомив журналістам, що в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун розробляє зміни до законодавства, які спрощують процедуру доступу до наркотичних речовин.
 
 
Фактично — це легалізація обігу наркотиків, стверджує лідер Радикальної партії.
 
 
«В Україні сьогодні вирує епідемія алкоголізму та наркозалежності. І посилання на передовий американський, європейський чи колумбійський досвід нас не влаштовує. Ми категорично проти легалізації наркотиків. Нехай пані Супрун себе і своїх дітей підсаджує на наркотики, якщо вони їй подобаються, але не українських дітей!» — обурився політик.
Олег Ляшко вважає: така політика влади, зокрема Міністерства охорони здоров’я, веде до знищення українців.
 
«Влада хоче скасувати безвізовий режим із Колумбією — з країною, яка перші місця в світі займає за обігом наркотиків та збройними сутичками. Я вбачаю в цьому цілу політику дебілізації української нації — одна пропонує легалізувати наркотики, інші скасовують безвізовий режим із Колумбією, щоб було легше ці наркотики ввозити в Україну. Замість цього закривають українцям доступ до медичних послуг», — зазначив Ляшко.
 
У зв’язку з цим лідер Радикальної партії вимагає відставки Уляни Супрун iз посади в.о. міністра охорони здоров’я.
 
«Україні не потрібні такі «фахівці», які пропонують легалізувати наркотики. В країні сьогодні помирають від кору, туберкульозу, СНІДу, серцево-судинних захворювань. І замість того, щоб долати ці епідемії, профільний міністр хоче спростити доступ до наркотиків. Ті, хто підписують ці ініціативи, самі точно під кайфом!» — наголосив Ляшко.