Ніколь Кідман та Кіт Урбан опинились межі розлучення — ЗМІ

23.03.2018
Ніколь Кідман та Кіт Урбан опинились межі розлучення — ЗМІ

Щось знову зірки не так крутяться над тим Голлівудом. То Дженніфер Еністон із Джастіном Теру подали на розлучення, то Ембер Герд вкотре розійшлася з Ілоном Маском, а Селена Гомес покинула Джастіна Бібера.
 
А тут, якщо вірити чуткам, на межі розлучення опинилася одна з найгарніших і досі найміцніших романтичних пар — акторка Ніколь Кідман та кантрі-співак Кіт Урбан.
 
 
Таку сенсаційну новину днями поширив таблоїд In Touch Weekly.
 
 
За словами інсайдерів, попри те, що Ніколь та Кіт на публіці усміхаються і намагаються вдавати, що все гаразд, за 12 років шлюбу вони настільки втомилися одне від одного, що не можуть бути поряд більш ніж півгодини.
 
Не допомогло навіть тижневе перебування у спеціальному психолого-реабілітаційному таборі у Вермонті, на чому наполіг Кіт. Навпаки — обоє настільки заглибилися у власні проблеми та претензії, що розлучення видається їм єдиним виходом.
 
Кіт скаржиться, що Ніколь дуже ревнива і намагається контролювати кожен його крок. Актриса сама не приховує, що починає дратуватися, коли чоловік не бере слухавку, і може телефонувати безперервно, доки той не озветься, хоча нічого поганого в цьому не бачить. Кіт же говорить, що почувається підлітком під наглядом суворої мами.
 
Ще одним каменем спотикання стали вечірки, які так полюбляє Урбан і які так не до душі Ніколь — вона переймається, що чоловік знову пуститься берега, адже свого часу він проходив курс лікування від алкогольної та кокаїнової залежності.
 
Найбільше від цих непорозумінь страждають діти — 7-річна Фейт та 9-річна Санді. Рік тому ходили чутки, що Ніколь знову вагітна, але вони так і не знайшли підтвердження.
 
Утім, і так, якщо справа дійде до розлучення, процес буде непростим — крім права на опіку над дітьми, виникне питання поділу майна.
 
А спільні статки подружжя сьогодні налічують 350 млн. доларів. Крім цього, у пари є дім у Беверлі-Гіллз вартістю 3,5 млн. доларів, ранчо в Австралії, яке оцінюється у 18 мільйонів, та куплений у листопаді минулого року за 40 мільйонів дім у Нью-Йорку.
 
Хоча... А раптом усе наладиться? Усе ж таки, така гарна пара.