Ріанна вирішила взятися за дизайн жіночої білизни

13.03.2018
Ріанна вирішила взятися за дизайн жіночої білизни

Ріанна.

Ні для кого не секрет, що багато зірок заробляють не лише на своєму таланті, а й на популярності, випускаючи від свого імені різні товари.
 
Не лишилася осторонь цього процесу і популярна співачка Ріанна, яка у вересні минулого року запустила власну лінію макіяжу. Затія мала неабиякий успіх і принесла зірці мільйонні доходи. 
 
Тож Ріанна вирішила не зупинятися на досягнутому і розширити свої дизайнерські експерименти. Напередодні Дня закоханих вона презентувала публіці шкарпетки зі своєї нової колекції, прикрашені 12 брошками зі стразами і перлинами з пластику.
 
А нещодавно вона заявила, що подумує і про власну лінію спідньої білизни. Ходять чутки, що вона вже підписала контракт із компанією TechStyle Fashion Group і навіть відшила першу партію.
 
До речі, Ріанна — не перша зірка, яка співпрацює з TechStyle Fashion Group. Компанія вже випустила лінію білизни ShoeDazzle від Кім Кардаш’ян та Fabletics від Кейт Хадсон.
 
На свої вироби Ріанна обіцяє поставити досить демократичні ціни. Хоча, поняття «демократичні» може бути відносним — наприклад, пара її шкарпеток коштувала 133 долари.
 
Утім її фани, схоже, готові платити будь-які кошти, аби лише на товарі було ім’я їхнього кумира. А на це поки що гріх скаржитися — Ріанна вже не перший рік входить до десятка найоплачуваніших співачок. А будуть фани — буде  й попит. Тим більше — на жіночу білизну.