Рассел Кроу виставив на аукціон придбані в попередньому шлюбі речі

02.03.2018
Рассел Кроу виставив на аукціон придбані в попередньому шлюбі речі

Рассел Кроу.

«Чого очі не бачать, того серцю не жаль», говорить народна приказка.
 
Певне, так вирішив і відомий голлівудський «гладіатор» Рассел Кроу, який через шість років після розлучення з австралійською актрисою та співачкою Даніель Спенсер вирішив остаточно порвати з минулим і виставити на аукціон більшість речей, придбаних за час їхнього дев’ятирічного шлюбу.
 
«Розлучення допомагає по-іншому подивитися на речі і відкинути все непотрібне. Я озирнувся і побачив, що у мене накопичилося багато мотлоху, цілі коробки забиті речами», — пояснив актор своїм шанувальникам таке рішення.
 
Масштабний аукціон, який отримав назву «Мистецтво розлучення», Рассел Кроу доручив організувати торговому дому Sotheby’s Australia. Символічно, що дата розпродажу припала на 7 квітня, день народження актора та річницю їхнього з Даніель весілля.
 
На продаж буде виставлено 227 предметів, куплених за час шлюбу, до яких актор нині втратив інтерес.
 
Серед них — предмети мистецтва, музичні інструменти, годинники та меблі, зокрема, два мотоцикли, автомобіль марки Mercedes-Benz, скрипка та 19 гітар.
 
Фани фільму «Гладіатор» також зможуть придбати частини костюма героя Рассела Кроу, які в актора лишилися після зйомок. 
 
Цікаво, що на запитання, чому він продає годинники та мотоцикли, актор жартома відповів, що, придбавши кілька мотоциклів, він виявив, що в нього лише один зад, цей же принцип стосується і годинників. Ех, нашим би політикам таку філософію, ціни б їм не було!