Дженніфер Еністон і Джастін Теру оголосили про розлучення

21.02.2018
Дженніфер Еністон і Джастін Теру оголосили про розлучення

Джен і Джас хочуть лишитися друзями.

До святого Валентина найчастіше звертаються закохані із проханням навчити, як зберегти романтичні почуття на все життя.
 
А от одній із найромантичніших і досі найміцніших пар Голлівуду, Дженніфер Еністон і Джастіну Теру навіть проведений разом День святого Валентина не допоміг зберегти родину — наступного дня актори приголомшили своїх шанувальників звісткою про розлучення.
 
Утім в офіційній заяві вони пообіцяли, що залишаться добрими друзями.
 
«Все, що говорять і пишуть про нас без нашого відома, — це неправда. Перш за все ми хочемо зберег­ти повагу і любов, які відчуваємо одне до одного», — підсумували звернення Еністон і Теру.
 
Як з’ясувалося, чорний кіт пробіг між ними ще наприкінці року. Офіційно про причину розлучення актори не повідомляють, тож різні таблоїди множать свої припущення.
 
Ходили чутки, що Джен приревнувала чоловіка до акторки Наомі Вотс, а Джастін був не в захопленні від того, що його дружина публічно підтримала свого колишнього, Бреда Пітта, після його розлучення з Анджеліною Джолі.
 
Інші стверджують, що Джен і Джас просто не зійшлися характерами: він хотів жити в Нью-Йорку і проводити час зі своїми друзями-хіпстерами чи кататися на мотоциклі Європою, а вона прагнула жити біля пляжу, вести здоровий спосіб життя і займатися йогою.
 
Процес розлучення обіцяє бути швидким і безболісним — ще перед одруженням пара уклала шлюбний контракт, який передбачав, що всі зароблені гроші залишаються власникам.
 
Таким чином із 240 мільйонів спільних статків 220 отримає Еністон, яка визнана найоплачуванішою актрисою Голлівуду, а 20 — забере Теру. 
 
Нагадаємо, що Дженніфер Еністон і Джастін Теру познайомилися під час зйомок комедії «Жага мандрів». Пара почала зустрічатися у травні 2011 року, а через рік заручилася.
 
У серпні 2015 вони таємно одружилися в їхньому власному будинку в Лос-Анджелесі. Тепер Джен виставила цей дім на продаж. Рвати з минулим теба рішуче й остаточно.