Махнули рукою на село

14.02.2018
Передплачую «Україну молоду» вже давно, більше 15 років. Був час, коли передплачував ще «Вечірній Київ» та «Експрес».
 
«Вечірній Київ» перестав бути патріотичним, то і я перестав його передплачувати, а «Експрес» — на знак протесту, бо вони поливали брудом «Свободу».
 
Проте його додатки й надалі передплачую. Живу в селі, мені — 72 роки, а дружині — 71. Ми ще працюємо, маємо 70 соток землі і самі її обробляємо. Крім того, тримаємо живність.
 
І, звісно, в такому віці маємо ще купу хвороб. Тож нам дуже ставали в пригоді і «Добрий лікар», і «Порадник».
 
Але чому Укрпошта позбавляє мене людських прав? Чому уряд не дивиться за виконанням обов’язків держслужбовців, у тому числі й Укрпошти?
 
Навіть останній номер «Доброго лікаря» за 2017 р. не доставили мені, а я ж гроші віддав.
 
Пошта в нас працює лише два дні на тиждень — ні листа надіслати, ні свою кореспонденцію отримати. Як так сталося, що ці державні установи не виконують свої функції?
 
Ось мені, приміром, повернули кошти, які я віддав, щоб передплатити газети, та й не тільки мені. Народ обурений діями Укрпошти, бо скільки ж можна знущатися над людьми, особливо в сільській місцевості, де немає змоги купити газету чи журнал у кіоску.
 
Хочу особисто і від імені односельчан просити захисту від такої сваволі, бо знаю, що й ви, редакція газети, також потерпаєте від Укрпошти. 
 
Костянтин ПАЛІЙ
Забужжя, Немирівський район, 
Вінницька область