Поліція затримала фаната співачки Лани Дель Рей, який планував її викрасти

06.02.2018
Поліція затримала фаната співачки Лани Дель Рей, який планував її викрасти

Зіркою бути таки дуже непросто. З одного боку — слава, аплодисменти, шанувальники. З другого — хтозна, що черговому шанувальнику спаде на думку!
 
Від одного з таких екзальтованих фанів поліція американського міста Орландо днями врятувала популярну співачку Лану Дель Рей, яка виступала в одному з клубів.
 
Перед тим поліцію повідомили, що дехто Майкл Хант залишає у соцмережах «дивні і загрозливі» повідомлення про Дель Рей.
 
Промоніторивши його сторінку, поліцейські і справді звернули увагу на слова чоловіка про те, що він  «їде на кілька днів», щоб зустрітися зі своєю «дружиною, яка приїхала з концертом».
 
Другого дня Хант написав, що «хоче побачити свою королеву в п’ятницю», і з цього дня, за його словами, «наші рішення будуть загальними». 
 
Особливо поліцейських насторожила фраза: «І після цього ви, напевно, ніколи мене не побачите». Тож у день концерту вони посилили охорону клубу.
 
І їхні перестороги виявилися немарними — поліцейські затримали 43-річного фана, який прийшов на концерт, прихопивши з собою гострого ножа.
 
Схоже, друзі Майкла Ханта і справді не скоро його побачать — чоловікові висунуто звинувачення у переслідуванні з обтяжуючими обставинами та збройній спробі викрадення.
 
Сама співачка інформацію про арешт чоловіка не коментувала. Її виступ в Орландо пройшов без пригод, тож Лана Дель Рей готується до інших концертів у рамках свого світового турне.
 
Бо фани бувають різними, а концерти ніхто не скасовував.