Нацполіція розкрила 11 з 13 скоєних на Київщині за тиждень правопорушень

26.01.2018
Зброя, якої, на жаль, зараз чимало на руках у населення, до добра в побутових ситуаціях не доводить — чимало «гарячих голів» будь-що хочуть її застосувати далеко не з благими намірами.
 
Ось і цього разу в Білій Церкві щасливого власника пістолета затримали завдяки професійній роботі оперативників Київщини після того, як він уночі скоїв розбійний напад на продуктовий магазин.
 
Молодик у темному шарфі та шапці, яку він натягнув майже на очі, погрожуючи пістолетом 30-річній продавчині, викрав із каси 4 тисячі 500 гривень.
 
Втішає лише те, що перелякана жінка не постраждала.
 
На розшук озброєного злочинця одразу ж було зорієнтовано працівників кримінальної поліції Білоцерківського відділу поліції, які провели комплекс оперативно-розшукових дій, професійно та злагоджено встановили і затримали підозрюваного — 30-річного місцевого мешканця, уродженця м. Житомира.
 
Сюрпризом для копів під час обшуку помешкання за місцем його тимчасового проживання став цілий арсенал: було вилучено два пістолети з набоями, чотири радіостанції з гарнітурою, металевий лом та інші злочинні знаряддя.
 
Зараз молодик роздумує над своїм зухвалим вчинком в ізоляторі тимчасового тримання: йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) ККУ, що передбачає до... 12 років позбавлення волі.
 
Загалом за тиждень на Київщині до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію про 13 резонансних тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень, із яких у 11 випадках осіб встановлено.
 
Поліцейські розкрили три факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень, два розбійнi напади та п’ять пограбувань. За всіма фактами зловмисникам оголошено підозру.