Памела Андерсон поміняла Малібу на Марсель заради нового кохання

26.01.2018
Памела Андерсон поміняла Малібу на Марсель заради нового кохання

Памела Андерсон.

За коханим — хоч на край світу, кажуть про справжню пристрасть.
 
Звичайно, Франція — це не Сибір і не Північний Полюс, але і на те, щоб проміняти сонячні пляжі Малібу на Марсель, як це зробила голлівудська актриса і модель Памела Андерсон, потрібні вагомі підстави.
 
На такий рішучий крок 50-річна секс-бомба зважилася через своє нове кохання — 32-річного захисника клубу «Олімпік Марсель» і збірної Франції, французького футболіста марокканського походження Адиля Рамі.
 
Із собою Памела Андерсон взяла лише валізку з особистими речами і улюбленого песика — золотистого ретривера Зузу.
 
Свій маєток у Малібу актриса здала в довгострокову оренду за 40 тисяч доларів за місяць.
 
З Адилем зірка познайомилася в травні минулого року в Монако. Тоді її підозрювали в романтичних стосунках із засновником сайта Wikileaks Джуліаном Ассанжем, який зараз проживає в посольстві Еквадору в Лондоні, де йому надали політичний притулок. Але вона ці чутки спростовувала.
 
А от з Адилем Рамі, схоже, все настільки серйозно, що подейкують, що Памела готова знову проголосити шлюбну обітницю — пару навіть бачили в ювелірному магазині, коли вони прицінювалися до обручок. Зрештою, переїзд багато про що говорить.
 
Для актриси це вже буде четвертий шлюб. Першим її чоловіком був музикант гурту MotleyCrue Томмі Лі, батько двох її синів.
 
Потім Памела рік прожила з іншим рок-музикантом Кідом Роком, а тоді двічі виходила заміж за продюсера Ріка Саломона. У Рамі теж є двійнята від першого шлюбу, які живуть із мамою.
 
Тепер і Памела, і Адиль сподіваються, що цей шлюб стане найвдалішим. Тим більше, що футбол уже зіграв одного разу в житті Памели Андерсон доленосну роль — ще в юності на одному з футбольних матчів камера вихопила її із натовпу, і на неї звернув увагу місцевий виробник пива, запросивши стати обличчям рекламної кампанії.
 
Наступними стали зйомки для журналу Playboy, після чого актриса прикрашала обкладинку цього популярного глянцю для чоловіків аж 14 разів.
 
Так що хочеться побажати Памелі та Адилю злагоди й кохання. А різниця у віці — хто на це тепер звертає увагу! Он Пугачова з Галкіним живуть разом скільки — і нічого, ще й дітей няньчать.