У зоні АТО від отриманих ран помер боєць «Правого сектору» Михайло Димитров

19.01.2018
У зоні АТО від отриманих ран помер боєць «Правого сектору» Михайло Димитров

Михайло Димитров з позивним "Гайдамака" (фото із соцмереж)

Черкащина втратила ще одного захисника України. У середу від отриманих напередодні поранень у зоні АТО, на донецькому напрямку, в лікарні помер боєць Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Михайло Димитров, житель міста Сміла. Йому було лише 34 роки.

«Пишу пост і не можу стримати сліз. Сьогодні не стало нашого земляка, справжнього патріота — друга Михайла з позивним Гайдамака. Він iз перших днів пішов добровольцем боронити нашу державу, робив це вміло і відважно, завдяки таким людям пишаюсь, що українець», — написав у «Фейсбуці» Одександр Байда.

«Я знав тебе мало, Друже, та чув про тебе багато! Бо козацьке життя таке коротке, але слава козацька вічна! — додає волонтер Володимир Голоднюк, батько загиблого на майдані Устима Голоднюка.

За словами Олександра Байди, Михайло Димитров по життю йшов iз гаслом «Воля України або смерть!». Тепер він потрапив до славної когорти незламних героїв-захисників України, де і Василь Чучупака, і Максим Залізняк...

«Він не помер, бо герої не вмирають, він буде жити, доки буде жити Україна, а Україна завдяки таким людям буде жити вічно! Повага тобі, шана і вічна пам’ять!»— словами Олександра Байди промовляють, сумуючи, вдячні співвітчизники.