У новорічну ніч Джесіка Альба народила сина

05.01.2018
У новорічну ніч Джесіка Альба народила сина

Доньки джесіки Альби тепер мають братика

Не секрет, що в новорічну ніч збуваються найзаповітніші мрії. От і у відомої голлівудської актриси, зірки фільмів «Темний янгол» та «Фантастична четвірка» Джесіки Альби, схоже, було заповітне бажання — мати сина.
 
Перші дві спроби для неї та її чоловіка, кінопродюсера Кеша Воррена (сина ще однієї голлівудської зірки, актора Майкла Воррена) закінчилися народженням двох донечок.
 
Але пара продовжувала мріяти про сина. І от просто у новорічну ніч, за кілька годин до передзвону годинника у дев’ятирічної Онор та шестирічної Хевен з’явився довгоочікуваний братик.
 
Про поповнення у родині Джесіка Альба повідомила громадськість іще влітку, виставивши фото з доньками, які тримали у руках кульки із цифрами 1 та 2.
 
Сама актриса тримала кульку із цифрою 3 і підтримувала уже добре помітний живіт. Щоправда, появу на світ малюка очікували на кілька днів пізніше, однак він вирішив по-своєму.
 
36-річна Джесіка та 38-річний Кеш виявилися не такими вже й забобонними і одразу виставили фото новонародженого в Instagram.
 
«Хейс Альба Воррен. 31.12.17. Найкращий подарунок на Новий рік! Ми з Кешем дуже щасливі! Хевен та Онор теж безмежно щасливі народженню молодшого братика», — підписала знімок сплячого сина Альба.
 
А Воррен додав і своє фото з малюком та зворушливим підписом: «У перший день твого життя я обіцяю тобі, що буду любити тебе, плекати і зроблю усе можливе для здійснення твоїх бажань. Ласкаво просимо в нашу родину, солодкий хлопчику!».
 
Свого майбутнього чоловіка Джесіка Альба зустріла у 2004 році під час зйомок фільму «Фантастична четвірка» — Кеш якраз був продюсером стрічки.
 
У грудні 2007 року пара заручилася, а в травні наступного відбулося весілля. Уже за місяць щасливі батьки тримали на руках донечку Онор Марі, а через три роки на світ з’явилася і Хевен Гарнер.
 
Тепер, після народження сина, пара почувається на сьомому небі. А й справді, якщо є любов і порозуміння, то що ще потрібно для щастя?