Найпопулярнішими актрисами минулого року стали Галь Гадот і Меган Маркл

29.12.2017
Найпопулярнішими актрисами минулого року стали Галь Гадот і Меган Маркл

Галь Гадот.

Напередодні Нового року популярні видання намагаються оприлюднити власні рейтинги, визначивши найуспішніших зірок року, що минає.
 
І чим більше видань — тим більше рейтингів.
 
У цій неофіційній битві рейтингів серед американських актрис у лідери несподівано вирвалися дві зірки — ізраїльська актриса і модель, зірка фільмів «Бетмен проти Супермена» та «Диво-жінка» Галь Гадот та наречена принца Гаррі Меган Маркл.
 
Галь очолила рейтинг найсексуальніших жінок року, за версією телеканала Super, а Меган посіла в ньому почесне друге місце.
 
Зате Меган Маркл опинилася в топі запитів пошуковика Google, обігнавши за популярністю Кевіна Спейсі, який вляпався в секс-скандал, та Галь Гадот, яка в акторському списку популярності стала третьою. Меган Маркл посіла в загальному заліку п’яте місце.
 
Це і не дивно — після оголошення про заручини з принцом Гаррі всі кинулися шукати інформацію про майбутню британську принцесу. 
 
Водночас Галь Гадот посіла почесне третє місце у рейтингу журналу Forbes як найкасовіша акторка із сумою 1,4 млрд. доларів.
 
Такі гроші принесли фільми за її участю: «Диво-жінка», який зібрав 820 млн. доларів, та «Ліга справедливості» — 220 млн. доларів.
 
А очолив цей список зірка «Форсажу» Ван Дизель, який лише цим фільмом заробив 1,2 млрд. доларів. А загальний «внесок» Ван Дизеля в кіноіндустрію — 1,6 млрд. доларів.
 
На другій сходинці рейтингу — ще одна зірка «Форсажу» Дуен Джонсон із загальною сумою 1,5 млрд. доларів. n