Енріке Іглесіас та Анна Курнікова вперше стали батьками

20.12.2017
Енріке Іглесіас та Анна Курнікова вперше стали батьками

Справжнім сюрпризом стала для шанувальників 42-річного солодкоголосого іспанського співака Енріке Іглесіаса та російської екс-тенісистки Анни Курнікової новина про те, що днями вони стали батьками, та ще й двійні.
 
Річ у тім, що ніхто навіть не здогадувався про те, що пара чекає на поповнення — Анна останні півроку зникла з поля зору папараці, не з’являлася на публіці і не виставляла фото в Instagram.
 
І за всі дев’ять місяців жоден iз друзів Анни та Енріке не прохопився про це журналістам.
 
А ті вже й надію втратили на те, що колись можна буде розповісти про весілля чи дітей Анни та Енріке. За 15 років, відколи пара почала жити разом, було стільки чуток то про одне, то про друге, однак Анна незмінно все спростовувала і запевняла, що її все влаштовує.
 
«Ми з Енріке виросли практично на очах одне в одного. Ми були дуже молоді, коли познайомилися. І, як бачите, досі щось тягне нас одне до одного», — запевняла вона.
 
А на питання про дітей Курнікова казала, що все може бути... років через десять.
 
І тут — така новина! Як повідомив таблоїдTMZ, минулої суботи в Маямі на світ з’явилися хлопчик і дівчинка, яких щасливі батьки вирішили назвати Ніколас та Люсі.
 
Спочатку шоковані папараці припустили навіть, що дітей виносила сурогатна мама, однак і це виявилося лише чутками — Анна прекрасно з цим справилася сама. 
 
Тепер усі чекають новини про майбутнє весілля Анни та Енріке. Причому, може бути, так само таємне. Від них тепер можна чекати чого завгодно.