У Чигирині 16-17 грудня відбудеться Фестиваль Святого Миколая

15.12.2017
У Чигирині 16-17 грудня відбудеться Фестиваль Святого Миколая

(fest.kolodar.org)

ЧигиринФест із Миколаєм

У першій козацькій столиці — Чигирині, уже втретє, 16-17 грудня відбудеться Фестиваль Святого Миколая. Розпочнеться він зі святкової ходи центральною вулицею міста  Парадом зірок Святого Миколая.  Основні заходи проходитимуть на території відновленої резиденції Богдана Хмельницького. 
 
Цьогорічне дійство другого дня фесту відбуватиметься за відібраним у конкурсі сценарієм казки-феєрії «Дива на Миколая», створеним Оксаною Кузів — українською письменницею з Івано-Франківська, авторкою книги «Адамцьо», що увійшла до 80 найкращих книг в Україні за останнє десятиліття за версією «Вся Україна читає дітям».
 
На сцені виступатимуть співачки Христина Соловій та Аліна Палій, гурти «Ярра» і «77Chasoff».
 
Суботнього дня дивуватимуть талантами учасники телепроекту «Голос. Діти». 
 
На Галявині креативних ялинок будуть представлені новорічні деревця, зроблені з будь-чого... окрім справжніх ялинок та сосон.
 
А за найкраще, за рішенням журі, творці ще й матимуть призових 5 тисяч грн. Діятимуть Приймальня Святого Миколая, де кожен матиме аудієнцію з головним персонажем фесту, а діти до 14 років ще й отримають безкоштовний подарунок; а також Майстерня Святого Миколая з майстер-класами для дітей.
 
Програму наукових див для дітей у Підземній таємній лабораторії Святого Миколая вестимуть платно — за 50 грн. з учасника.