Бейонсе заборонила продавати назване на її честь пиво

15.12.2017
Бейонсе заборонила продавати назване на її честь пиво

Бейонсе

Фанати — дивні люди, і прояви їхньої любові можуть бути дуже несподіваними.
 
Так американська поп-діва Бейонсе з подивом дізналася, що бруклінська пивоварня Lineup Brewing випустила новий сорт пива, назва якого перегукується з її іменем.
 
Хмільний напій отримав назву Bieryonce (тут використана гра слів, оскільки bіer по-англійськи — це і є пиво), однак співачка не оцінила такого жесту доброї волі і через суд добилася заборони на його продаж.
 
Власниця пивоварні Катаріна Мартинез зазначила, що ідея назвати пиво на честь Бейонсе з’явилася у неї після того, як вона не потрапила на концерт співачки.
 
«Вона мене надихає, адже я теж латиноамериканка і в мене свій бізнес. Шкода, звичайно, що вона не оцінила це як комплімент, але, принаймні, це було цікаво», — заявила вона.
 
Хоча усе це більше скидається на рекламний трюк, адже це не перша спроба пані Катаріни заробити на чужій славі: до цього Lineup Brewing випускала пиво «Під тиском» на честь відомого хіта Девіда Боуї та Фреді Меркюрі та «Notorious» — на честь репера The Notorious B.I.G., вбитого у березні 1997 року.
 
Також підприємлива пивоварка присвятила новий сорт хмільного напою кожному зі своїх колишніх бойфрендів.
 
Не лишилася вона без зиску і нині. Адже перша партія пива Bieryonce таки надійшла до супермаркетів, і тепер, після заборони, воно має шалену популярність.
 
Утім, це пиво і надалі можна буде скуштувати, але вже під іншою назвою — недовго думаючи власниця пивоварні вирішила назвати його власним іменем, Katarina.
 
І запевнила, що вона все одно лишається фанаткою Бейонсе. Без  сумніву, після такої реклами його важко буде не помітити на поличці.