Ляшко: Грузинські авантюристи зарплати вам не дадуть!

08.12.2017
Ляшко: Грузинські авантюристи зарплати вам не дадуть!

Олег Ляшко розповів, як зробити країну багатою і сильною.

Замість того, щоб розглядати важливі законопроекти для розвитку економіки, парламент обговорює влаштований у Києві цирк грузинських гастролерів, обурився Олег Ляшко.
 
 
Він звернувся до українців iз трибуни Верховної Ради із закликом не вестися на порожні обіцянки Саакашвілі та його прибічників.
 
 
«Тисячу разів скажи «халва» — у роті солодше не стане! Ми 26 років Незалежності ходимо по колу. Були революції з періодичністю у 10 років, тепер уже щоквартально. В результаті — більшість людей мріє жити поза межами країни. Що нам треба — революції чи робочі місця, зар­плати, пенсії та достойне життя?» — запитав Ляшко.
 
Лідер РПЛ зазначив, що метою будь-якої революції має бути сильна, достойна та багата країна. Але Саакашвілі та його соратники таку задачу перед собою не ставлять.
 
«Авантюрист Саакашвілі та його посіпаки, а також влада, яка привела його сюди, борються не за робочі місця для українців, не за те, щоб корови були у селах, а в пенсіонерів — достойні пенсії. Вони борються за себе. Вони борються за владу. І ціна цієї боротьби — майбутнє українців!» — підкреслив народний депутат.
 
Олег Ляшко порівняв Саакашвілі із героєм радянського мультфільму.
 
«Замість того, щоб розглядати бюджет, щоб приймати закони на підтримку національного виробника, щоб займатися питаннями добробуту українців — ми говоримо про грузинського зайду, який стрибає, як психічно хворий, по дахах. У дитинстві я мультфільм про Карлсона дивився, а сьогодні — дивився на нового «героя». Це як треба принижувати свою націю, українців та себе, щоб, будучи президентом Грузії, стрибати по київських дахах?» — зазначив Ляшко.
 
Лідер РПЛ переконаний, що кожен повинен поважати українські закони і відповідати за їхнє порушення.
 
«Коли проти мене сфальсифікували справу, я не стрибав по дахах, а ходив на допити і доводив свою невинуватість. Якщо Саакашвілі не винен у тому, що на гроші банди Януковича хотів здійснити дер­жавний переворот в Україні, то нехай доводить це в суді, а не прориває державний кордон і топчеться по Конституції. Всі повинні відповідати по закону — і Ляшко, і Порошенко, І Саакашвілі», — вважає політик.
 
Наостанок Олег Ляшко зазначив, що ніякий інвестор не прийде в Україну, поки тут панує хаос і беззаконня.
 
«Там, де хаос, там немає економічного розвитку та сильної країни. А в бідній Україні — нещасний кожен українець. Багата і сильна країна буде тільки тоді, коли ми з вами доб’ємося підвищення зарплат і пенсій, захисту національного виробника, продажу готової продукції, а не сировини. Закликаю всіх українців: боріться за своїх дітей, а не за всяких придурків!» — підсумував лідер РПЛ.