Крістіна Агілера таємно вийшла заміж за актора Метта Ратлера

06.12.2017
Крістіна Агілера таємно вийшла заміж за актора Метта Ратлера

Крістіна Агілера.

Це тільки в нас усе має бути за планом: познайомилися, заручилися, одружилися, завели дітей. І то не завжди.
 
 
А у світі шоу-бізнесу ці речі не обов’язково мають бути саме в такій послідовності. Головне, кажуть зірки, щоб було кохання і порозуміння.
 
 
От і в житті відомої американської співачки Крістіни Агілери — суцільна плутанина. У 2005—2011 Крісті була офіційно одружена з працівником музичного маркетингу Джорданом Бретманом.
 
 
Кохання було настільки великим, що співачка зробила собі кілька татуювань на честь Джордана іспанською (рідна мова Агілери) та івритом (чоловік був євреєм) і народила йому в 2008 році сина Макса Лайрона Бретмана.
 
Утім і це не врятувало родину. У  2010 році на зйомках фільму «Бурлеск», де Крістіна Агілера зіграла одну з головних ролей разом із Шер, вона познайомилася з актором Меттом Ратлером.
 
І фактично одразу ж переїхала до нього. У 2014 році на День святого Валентина пара нарешті заручилася, а в серпні у них народилася донька Саммер Рейн («Літній дощ») Ратлер.
 
До весілля ж якось руки не доходили. Крістіна все це виправдовувала своїм щільним графіком, у якому часу не лишалося не тільки на шлюбну церемонію, а й на повноцінний відпочинок.
 
Щоправда, восени пара з дітьми таки побувала в романтичній Венеції. І от днями подружка співачки (куди ж без неї!) проговорилася, що просто там, у гондолі посеред каналу, Метт і Крісті дали одне одному шлюбні обітниці.
 
А оскільки така церемонія відбулася спонтанно і була швидше символічною, то пара вирішила все зберегти в таємниці.
 
Але яка жінка не мріє пройтися доріжкою до вівтаря у весільній сукні (нехай і не вперше)? Тож, за чутками, співачка таки готується до справжнього весілля, яке збирається провести у Каліфорнії наступної весни.
 
І хтозна, чи нинішні відверті зізнання подружки нареченої — це просто від невміння тримати язик за зубами, чи це продумана акція, щоб підігріти публіку перед такою важливою подією. Закони шоу-бізнесу — вони можуть бути такими прагматичними.