Сестра Кім Кардаш’ян стала найбагатшою моделлю року за версією Forbes

24.11.2017
Сестра Кім Кардаш’ян стала найбагатшою моделлю року за версією Forbes

Кендалл Дженнер.

Наприкінці року прийнято підбивати підсумки і рахувати чужі гроші, хто скільки заробив.
 
 
Чим і займається популярний журнал Forbes, регулярно публікуючи рейтинги найбагатших знаменитостей.
 
 
Після гучної презентації нової колекції бренду Vіctoria’s Seсret у Шанхаї, у якій узяли участь моделі з 20 країн світу, Forbes узявся і за них, оприлюднивши рейтинг найдорожчих красунь.
 
 
І тут усіх чекала несподіванка: бразильська модель Жизель Бюндхен, яка утримувала безперечне лідерство в рейтингу останні 15 років, поступилася місцем сестрі Кім Кардаш’ян, 22-річній Кендалл Дженнер. 
 
Як зазначає видання, Дженнер минулого року заробила $22 млн. доларів, тоді як Бюндхен, яка опустилася на другу сходинку — «лише» 17,5 млн.
 
Найбільше цьому посприяла популярність Кендалл, адже на її сторінку в Instagram підписано 85 мільйонів користувачів, а тому реклама «від Кендалл» коштує чимало.
 
Непогані прибутки приносить і її участь у реаліті-шоу «Сімейка Кардаш’ян» та лінія одягу Kendall + Kylie, яку вона випускає разом зі своєю сестрою Кайлі Дженнер.
 
А вже потім ідуть прибутки безпосередньо від участі в показах та рекламних акціях.
 
На третьому місці списку — теж несподіванка. Його із заробітком у 13,5 млн. доларів посіла 31-річна американка з обкладинки журналу Spotrs Illustrated Кріссі Тейген, яка взагалі вперше потрапила до рейтингу.
 
На четвертій позиції опинилася 36-річна бразильська модель Адріана Ліма ($10,5 млн.), а п’яте місце поділили американка Джіджі Хадід і британська модель Роузі Хантінгтон-Уайтлі ($9,5 млн. в обох).
 
До десятки найуспішніших моделей увійшла і пишнотіла модель Ешлі Грем ($5,5 млн.), яка набуває все більшої популярності, особливо в Америці, де популярність фаст-фуду призвела до великої кількості людей із надмірною вагою.
 
Для них Ешлі — як знак, що привабливими можуть бути не лише худі та високі моделі. Зрештою, як-то кажуть, на колір і смак...