Ляшко обіцяє на посаді Президента змусити Росію звільнити Донбас і Крим

21.11.2017
Ляшко обіцяє на посаді Президента змусити Росію звільнити Донбас і Крим

Олег Ляшко пообіцяв, що, зайнявши крісло Президента, він змусить Росію звільнити Донбас і Крим, та після цього буде «хорошим сусідом» для всіх.
 
 
«Сьогодні, завдяки «геніальній» політиці нашої влади, у нас не два, не три, а всі тридцять два фронти. Всі наші сусіди мають претензії до України. З одного боку, це питання до наших жадібних сусідів, які хочуть, скориставшись тимчасовою слабкістю України, щось собі відірвати. З іншого — це питання до нашої влади, яка пересварилася з усіма, з ким тільки можна.
 
Є така приказка: «Хороший сусід — краще родича». Коли я буду Президентом, у мене всі сусіди будуть «шовкові» і у нас будуть найкращі відносини з усіма сусідами, в тому числі і з Росією за умови звільнення Донбасу та Криму. Звільнять Донбас і Крим, то кращого сусіда, ніж я, вони не знайдуть. Не звільнять — то змусимо», — наголосив Ляшко.
 
Він додав, що нинішня політика влади лише загострює відносини з країнами-сусідами.
 
«Наша влада свариться з сусідам, бо дає їм приводи для сварок. Може, треба подивитися на себе? Як кажуть: «Нічого на дзеркало нарікати, коли пика крива». Якщо наша влада проводить таку політику, яка провокує сусідів, то, може, треба її переглянути? У нас багато чого було у минулому і з Польщею, і з іншими країнами. Але я переконаний: треба шукати те, що нас об’єднує, а не роз’єднує. Якщо ми будемо копирсатися тільки в тому, що нас роз’єднує, ми так і будемо завжди сваритися. Тому треба шукати те, в чому ми спільні та сильні», — підсумував лідер Радикальної партії.