Ріанна збирається переїхати до арабського мільярдера

01.11.2017
Ріанна збирається переїхати до арабського мільярдера

Кохання не любить відстаней, особливо, якщо стосунки тільки зароджуються.
 
 
Схоже, так вирішила американська поп-зірка Ріанна, яка вирішила з’їхати з розкішного пентхауса на Манхеттені, який вона протягом останніх чотирьох років орендувала за 39 тисяч доларів на місяць.
 
 
Річ у тім, що останнім часом її все частіше почали бачити в компанії мільярдера із Саудівської Аравії Хассана Джаміля. 
 
 
Чутки про їхній роман з’явилися ще влітку нинішнього року — тоді світ облетіли фотографії Ріанни та Хассана, які прогулювалися   вулицями Ібіци і цілувалися в басейні.
 
 
А днями репортери підловили парочку в Бостоні: закохані влаштували романтичну вечерю в ресторані у готелі Boston Park Plaza.
 
Тож повідомлення про те, що співачка з’їжджає з квартири було сприйнято однозначно: Джаміль запропонував коханій жити разом.
 
Тепер усі гадають, де оселиться парочка: в одному з будинків Джаміля чи переїде у власний особняк в Західному Голлівуді.
 
А власник пентхаусу, фотограф Антуан Вьорглю, вирішив заробити, доки є можливість. До Ріанни він здавав елітну житлову площу Кіту Річардсу і дочкам Патті Хансен.
 
Але знайти таких заможних клієнтів не так-то просто, тож Вьорглю виставив пентхаус на продаж за 17 мільйонів доларів, сподіваючись, що шанувальники співачки спокусяться на можливість пожити «як Ріанна». Як то кажуть, бізнес є бізнес.