Ляшко знайшов «крису Льовочкіна» у своїй охороні

31.10.2017
Ляшко знайшов «крису Льовочкіна» у своїй охороні

Начальник охорони Сергія Льовочкіна Сергій Кислов завербував охоронця Олега Ляшка.

Лідер Радикальної партії дізнався, хто є організатором брудної кампанії проти нього.
 
Зокрема  — хто замовляє фейкові публікації та сюжети на сайті Strana.ua та телеканалі «Інтер».
 
Результатами розслідування політик поділився в соцмережі.
 
«Замовником кампанії дискредитації проти мене і моєї команди є Сергій Льовочкін — колишній глава адміністрації Януковича; у Фірташа і в Льовочкіна ми намагаємося забрати і повернути у державну власність газопроводи, щоб перекрити джерело корупційного збагачення. Виконавцем — Сергій Кислов — начальник охорони Льовочкіна, колишній генерал Управління Державної охорони.
 
Кислов особисто передавав редактору Strana.ua Гужві вигаданий на мене компромат. Більше того: усі фейки і «компромат», які розповсю­джує про мене Strana.ua, «незалежний журналіст» Гужва перед публікацією погоджував із Кисловим, а той зі своїм господарем і замовником Льовочкіним. За публікацію проти мене фейків Гужва отримував гроші особисто від Кислова», — наголосив Ляшко.
 
Політик додав, що одночасно з цим пан Гужва вимагав через народного депутата від РПЛ Дмитра Лінька гроші в обмін на припинення друку замовних «розслідувань».
 
«Це називається корупція!» — стверджує Ляшко.
 
За словами лідера Радикальної партії, Кислов також завербував одного з його охоронців, від якого отримував і передавав Ігорю Гужві конфіденційну інформацію про зустрічі і поїздки політика. 
«Цю крису ми вже виявили і знешкодили!» — наголосив Ляшко.
 
Наразі лідер Радикальної партії вимагає від правоохоронних органів притягнути до відповідальності за корупцію, втручання в особисте життя, організацію незаконного стеження і прослуховування Сергія Льовочкіна, генерала УДО Сергія Кислова, редактора сайту Strana.ua Ігоря Гужву.
 
«Також генерала Кислова треба ретельно перевірити на причетність до організації теракту проти Ігоря Мосійчука. Це теж може бути замовлення Льовочкіна, з корупцією якого боровся Мосійчук», — припускає Олег Ляшко.
 
Матеріали розслідування політик пообіцяв надати правоохоронцям і усім бажаючим журналістам.
 
«Прозорість — головна зброя проти фейків і корупції!» — наголосив він.