Селін Діон та інші зірки підтримали жертв стрілянини у Лас-Вегасі

06.10.2017
Селін Діон та інші зірки підтримали жертв стрілянини у Лас-Вегасі

Селін Діон.

Музичні фестивалі — це завжди свято й позитивні емоції.
 
 
І коли воно обертається трагедією, як це сталося у Лас-Вегасі, — це завжди шок.
 
 
Особливо — для музикантів, яким потрібна тепер чимала витримка, щоб продовжити свої виступи.
 
 
Чи не найважче довелося канадській зірці Селін Діон, яка мала запланований виступ у Caesars Palace Лас-Вегасу через два дні після стрілянини.
 
Скасувати концерт було дуже важко, оскільки всі квитки були продано, а в Селін Діон із Caesars Palace довгостроковий контракт, і за цей час концерт було перенесено лише одного разу — коли один за одним померли чоловік співачки Рене Анджеліл та її рідний брат.
 
Тож, стримуючи сльози, вона вийшла на сцену, оголосивши, що всі кошти від концерту вона передасть родинам жертв стрілянини.
 
Зал зустрів ці слова бурхливими аплодисментами. І, схоже, такого єднання співачки та публіки, як була того вечора, Лас-Вегас ще не бачив.
 
Підтримали жертв стрілянини й інші відомі артисти. Мережа рясніє співчуттями родинам загиблих та поранених.
 
Леді Гага запропонувала свою психологічну підтримку і запросила медитувати з нею в онлайні.
 
А Мадонна закликала молитися не лише за всіх жертв масового вбивства в Лас-Вегасі, а й за те, щоби світ знайшов дорогу назад до гуманності.
 
«Але єдиний спосіб, яким ми можемо змінити цю траєкторію, за якою рухається світ, це змінити нашу свідомість! Кожному з нас», — наголосила вона.
 
Найгірше, що концерти та фестивалі все частіше стають об’єктами кривавих розправ. Не так давно фанатик детонував вибухівку після концерту Аріани Гранде в Манчестері. Так що співакам є від чого бити на сполох.