Родина Анастасії Приходько стала жертвою телефонних аферистів

04.10.2017
Родина Анастасії Приходько стала жертвою телефонних аферистів

Анастасія Приходько.

Якщо ти зірка, то будь готовою до того, що про тебе знатимуть усе — і телефонний номер, і подробиці особистого життя, і номер таксі, на якому раз у житті їздила по справах.
 
 
І не лише вдячні фани, а й аферисти, які шукають різні можливості, щоб нажитися, а на зірках — тим більше.
 
 
Жертвою таких аферистів стала і відома українська співачка і волонтер Анастасія Приходько.
 
 
Доки вона з чоловіком летіла із Сакраменто до Парижа, шахраї зателефонували Настиній свекрусі й повідомили, що пара потрапила в катастрофу і потребує допомоги.
 
 
Налякана жінка віддала невідомим усі свої заощадження та кошти, позичені у кума Приходько. 
 
Про це співачка повідомила у відеозверненні, яке розмістила на своїй сторінці у соц­мережі.
 
«Вони сказали, що у мене — перелом ключиці, а у чоловіка — проблеми з хребтом. Вони знали все: що мене немає в країні, що ми протягом десяти годин без зв’язку», — розповіла співачка, зазначивши, що після інциденту у жінки стався нервовий зрив.
 
До речі, це не перший випадок, коли шахраї наживаються на її рідних. Раніше невідомі о другій ночі зателефонували її бабусі, повідомивши, що онука збила людину і перебуває під слідством.
 
Шокована бабуся так само винесла серед ночі усе, що мала, і віддала невідомим.
 
Розповідаючи про це, Анастасія Приходько застерегла всіх від повторення цих помилок і порадила мати в родині слово-пароль, яке знатимуть лише вони і яке дозволить відрізнити справжню біду від вигадок аферистів.
 
«У кожній сім’ї повинно бути кодове слово, напевно. Спочатку — шок, я розумію, але потім потрібно запитати якесь домашнє слово, яке знаєте тільки ви», — порадила співачка.
 
Думаю, першими цією порадою мають скористатися рідні Насті. Бо не хочеться через кількох негідників втрачати віру в людей загалом.