Ляшко добиватиметься збільшення замовлень для Харківського заводу ім. Малишева

29.09.2017
Ляшко добиватиметься збільшення замовлень для Харківського заводу ім. Малишева

Олег Ляшко хоче, щоб на харківському заводі виготовляли більше сучасної військової техніки найвищих світових зразків.

Військово-промисловий комплекс — це локомотив економіки нашої країни.
 
І чим більше країна виготовлятиме військової техніки — тим скоріше наближатиме кінець війні на Донбасі.
 
 
На цьому наголосив лідер Радикальної партії, спілкуючись з працівниками Харківського заводу імені Малишева, де перебував iз робочим візитом.
 
 
«Харків — столиця танкобудування. З 20-х років минулого століття тут роблять найкращі танки. Сьогодні дуже важливо зрозуміти просту істину: хто не годує свою армію — буде годувати чужу. Ми повинні забезпечити нашу армію надійною сучасною технікою, щоб зберегти життя наших військових і перемогти у війні», — заявив Ляшко.
 
Лідер РПЛ переконаний, що вітчизняні зразки військової техніки нічим не гірші за іноземні. Проте потрібні значні фінансові вливання для модернізації обладнання, на якому їх виготовляють.
 
«Танки «Оплот», які роблять на харківському заводі, — це оплот нашої безпеки. Тому ми будемо боротися за збільшення оборонного замовлення, вибиватимемо фінансування на переоснащення обладнання підприємства. Потрібні значні кошти, щоб тут робили більше сучасної військової техніки найвищих світових зразків. Більше танків — більше роботи і більші зарплати — це запорука розвитку економіки», — зазначив народний депутат.
 
Олег Ляшко особисто проїхався на танку, виготовленому на Харківському заводі ім. Малишева, вигукуючи «До Москви! До перемоги!». Та подякував працівникам підприємства за їхню нелегку працю.
 
«Ви не танки робите, ви наближаєте мир в Україні! Дякую вам за це!» — звернувся до працівників заводу Ляшко.