Кейт Міддлтон через вагітність має серйозні проблеми зі здоров’ям

26.09.2017
Кейт Міддлтон через вагітність має серйозні проблеми зі здоров’ям

Кейт Міддлтон.

Діти — це щастя, а щастя багато не буває. Особливо якщо йдеться про нащадків королівської династії.
 
 
Певне, так вирішили принц Вільям та герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, оприлюднивши нещодавно звістку про те, що в їхніх дітей, чотирирічного принца Джорджа та дворічної принцеси Шарлоти, незабаром з’явиться братик чи сестричка.
 
 
Навіть імена почали підбирати, заявивши, що їм подобаються Едвард або Джеймс для хлопчика та Ізабелла чи Олівія для дівчинки.
 
 
Однак радість майбутнього материнства затьмарило різке погіршення здоров’я Кейт.
 
 
Попередні дві вагітності герцогиня Кембриджська теж перенесла непросто, але цього разу лікарі б’ють на сполох, зазначаючи, що характерний для першого триместру вагітності токсикоз набув загрозливої форми.
 
Як повідомляє Daily Mail, Кейт має найважчий ступінь інтоксикації і лікарі навіть переживають за життя Міддлтон і майбутньої дитини.
 
Герцогиня не може приймати їжу та пити воду, вона катастрофічно втрачає вагу, і є небезпека, що це призведе до зміни складу крові та порушення метаболізму.
 
Поки що Вінздорський палац скасував усі заходи за участю Кейт Міддлтон.
 
За деякою інформацією, вона перебуває у шпиталі під пильним наглядом лікарів і, якщо ситуація не поліпшиться, пробуде там до самих пологів.
 
Старшими дітьми в цей час опікується мама Кейт Керол Міддлтон та няні. 
 
Раніше ходили чутки, що Вільям і Кейт мріють про домашні пологи. Утім, зважаючи на ситуацію, навряд чи їм захочеться ризикувати.