РАХУНКОВА ПАЛАТА

22.09.2017

44 млрд. гривень

буде виділено в 2018 році на ремонт доріг в Україні. Про це поінформувала прес-служба Мінінфраструктури України з посиланням на голову відомства Володимира Омеляна.
 
На  2,72 млрд. гривень
оштрафувала Україна авіакомпанії Росії за польоти у Крим, а саме за порушення повітряного простору України, повідомляє «Інтерфакс-Україна». Жодна штрафна санкція не була оплачена.
 
400 млн. гривень
необхідно передбачити в проекті держбюджету на 2018 рік на підвищення зарплат викладачам вишів, наголосила міністр освіти Лілія Гриневич на засіданні профільного комітету ВР.
 
200 млн. доларів
із розкрадених Віктором Януковичем коштів планує конфіскувати Генпрокуратура, заявив Генпрокурор Юрій Луценко. ГПУ вже повернула до держбюджету 1,5 млрд. доларів Януковича.
 
8,62 млн тонн
зернових експортували з початку 2017-2018 маркетингового року українські аграрії, повідомила прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.
 
5,8 млн. українців
за перші три місяці дії безвізового режиму відвідали країни ЄС, повідомляє представництво ЄС в Україні. Відмову у в’їзді до ЄС за цей час отримала 61 особа.
 
10 460 осіб
буде призвано на строкову службу в жовтні-листопаді. Відповідне рішення ухвалив на своєму засіданні Кабінет Міністрів.
 
1 084 людей
загинуло в Україні на пожежах з початку року. Ще 1046 осіб отримали опіки та травми, таку невтішну статистику оприлюднила ДСНС України.
 
78 мобільних зважувальних пунктів 
для вагового контролю на українських дорогах закупить Міністерство інфраструктури, повідомив його очільник Володимир Омелян.
 
12 людей
загинули і ще 18 отримали поранення під час розбирання боєприпасів на Донеччині з початку року. Про це розповів речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.