Ляшко розкритикував послання Президента до Верховної Ради

08.09.2017
Ляшко розкритикував послання Президента до Верховної Ради

Олег Ляшко не почув у посланні Президента про те, що насправді хвилює людей.

Лідер Радикальної партії розкритикував виступ Президента та розповів, про що насправді хотіли б почути українцi.
 
«Порошенко за трибуною подавав як велике досягнення, що в Україні звалили 1300 пам’ятників Леніну. Це важливо, але хотілося б почути від Президента, скільки робочих місць було створено за час його правління і скільки людей поїхали за кордон працювати через безробіття в Україні. Ось про що треба говорити!» — наголосив лідер опозиційної фракції.
 
Також Ляшко розкритикував низку змін до Податкового кодексу.
 
«Коли українські бабусі та дідусі несуть свої заощадження до банків, вони сплачують податки. Іноземних інвесторів же пропонується звільнити від сплати податків. Це несправедливо, бо виходить, що ми захищаємо іноземців, а не своїх. Вважаю, що головне завдання влади — створення сприятливого інвестиційного клімату всередині країни», — підкреслив народний депутат.
 
У свою чергу, РПЛ пропонує альтернативний Антикризовий план розвитку країни і закликає парламентаріїв його підтримати.
 
«Ми пропонуємо об’єднуватися навколо однієї ідеї: українцям — роботу, гідну зарплату і достойне життя! Досить торгувати національними інтересами, бо це веде до зубожіння та позбавляє Україну майбутнього! Ми пропонуємо торгувати не сировиною, а продукцією, піднімати не пенсійний вік, а пенсії та зарплати. Хочу запевнити українців, що ми зробимо все для того, щоб вони змогли реалізувати себе у рідній країні», — зазначив Ляшко.
 
Законопроекти, які дозволять уже цього року підвищити зарплати та пенсії українцям, радикали вже зареєстрували і вимагають ухвалити якомога швидше.