Брати-близнюки: Микола Сядристий презентує нову книжку про спорідненість комунізму і фашизму

06.09.2017
Брати-близнюки: Микола Сядристий презентує нову книжку про спорідненість комунізму і фашизму

Микола Сядристий. Майстер мікромініатюри.
 
 
Всесвітньо відомий народний художник України, поет, філософ, незалежний історик понад 40 років ретельно і всебічно вивчає природу трагічних переломних подій в історії людства в ХХ столітті.
 
 
Напередодні свого 80-ліття підготував для читачів подарунок. На столі чергова його книжка — науково-популярне видання «Близнюки-брати».
 
 
У книзі в унікальному авторському стилі — виклад результатів власних досліджень, розпочатих у попередніх книжках «Комуно-мараксизм: пастка диявола для рабів» і «Молох ленінізму. Ідеологія державного терору».
 
Дослідження автора не є самоціллю. Він із мікроскопічною точністю і хірургічною послідовністю вивчає психологічні витоки і першопричини скоєного зла.
 
Він хоче, щоб читач навчився заздалегідь розпізнавати зло в будь-якій формі, навчився боротися з ним сьогодні і в майбутньому. Адже історія, як не дивно, повторюється.
 
Сам автор розповідає: «У ХХ столітті комуно-фашистські режими, які знищили 150 мільйонів людей, були страшною і трагічною реалізацією закладеного в людській природі зла.  Це не є якоюсь моєю вигадкою. Я все підтверджую цитатами з конкретних джерел. Наприклад, італійський психолог, історик і філософ Антоніо Менегетті у своїй книжці «Система і особистість» пише, що деякі цивілізації у світі загадково зникли з причини маловивченого самопоглинання зсередини».
 
Радянський Союз, найсильніша з військової точки зору держава, яка мала проти своїх громадян 476 концтаборів, зникла буквально в один день і без єдиного пострілу!
 
Тобто тут теж відбулося свого роду «самопоглинання зсередини». Ми не знаємо, як і чому подібні процеси відбувалися в давнину.
 
Але в нашому випадку однією з основних причин краху імперії була ненависть ленінсько-сталінської влади до людської Свободи і до Бога, який створив цей світ.
 
Ленін, Гітлер і Муссоліні були злочинними організаторами реалізації цієї людської агресії, цього закладеного зла, яке вони дуже вміло і невтомно виправдовували різними політичними причинами та історичною необхідністю нібито для блага людей своїх держав і для щастя всього людства в цілому.
 
Але всі їхні виправдання були диявольською брехнею. Про психологічну спорідненість цих трьох авантюристів-параноїків розповідає ця книга вустами самих же «героїв»...
 
Микола Сядристий переконаний: «Щоб боротися з будь-яким соціальним і політичним злом, треба знати його природу, таємниці якої завжди криються в дрібницях і поступово переростають у лавину».
 
Треба вміти читати історію. Все повторюється. Завдання автора, щоб читач не тільки в наші дні, а й у майбутньому зміг безпомилково розпізнати послідовників (лише переодягнених) із першого погляду. Але ж хто контролює Минуле, той контролює Майбутнє.