На кілометр: суд заборонив фанату моделі Кендалл Дженнер наближатися до неї

08.08.2017
На кілометр: суд заборонив фанату моделі Кендалл Дженнер наближатися до неї

Кендалл Дженнер.

Зірка не зірка, якщо в неї немає натовпу шанувальників, які чергують біля дому, супроводжують на прогулянках і, головне, скуповують усі речі, пов’язані з іменем кумира.
 
Утім, така увага буває часто нав’язливою, а іноді — і загрозливою для життя і здоров’я.
 
Черговою жертвою одержимого фаната стала сестра Кім Кардашьян, супермодель Кендалл Дженнер.
 
Ще в лютому вона почала отримувати любовні листи від свого палкого шанувальника на ім’я Томас Гаммель. Коли ж його слова не знайшли відгуку в серці красуні, благання про любов змінилися образами та погрозами.
 
При чому, в одному з листів Гаммель зізнався, що закохався в модель з першого погляду, коли побачив її в Костіко в 1998 році (хоча навіть, якщо це правда, то Кендалл тоді було лише три роки), а в іншому обізвав її «інтернет-повією» і заявив, що дівчина платить гроші чоловікам, щоб вони були з нею.
 
Зрештою, Кендалл не витримала і звернулася до суду з проханням убезпечити її від таких нестримних проявів почуттів iз боку Томаса.
 
І суд став на її бік, заборонивши невдалому залицяльнику впродовж трьох років наближатися до моделі ближче, нiж на кілометр.
 
Також упродовж цього часу панові Гаммелю заборонено купувати й носити з собою будь-яку зброю.
 
Суд сподівається, що три роки для Томаса вистачить, щоб любовний хміль вивітрився з голови. А от Кендалл розслаблятися не варто, бо хто знає, скільки таких Томасів спокусилося на її красу.
 
Сама ж зірка зізналася, що після того, як минулого року в їхній будинок пробрався злодій, вона не почувається в безпеці ніде. Що ж, така вона, плата за красу і славу.