Одразу три українки змагатимуться за корону «Місіс Всесвіт»

04.08.2017
Одразу три українки змагатимуться за корону «Місіс Всесвіт»

Наталка Гайдиш.

Шанси України, а точніше — українок, на перемогу на конкурсі «Місіс Всесвіт-2017», який відбудеться з 25 серпня по 2 вересня в Південно-Африканській Республіці, значно зросли.
 
Бо до черкащанки Юліани Короченцевої, яка представлятиме Україну, та Інги Малик, яка поїде на конкурс від Австрії, днями приєдналася киянка із польським корінням Наталка Гайдиш.
 
Саме честь Польщі і захищатиме красуня-білявка. Хоча її з повним правом можна назвати й українкою: дитинство Наталки минуло в Хмельницькому, нині вона з чоловіком та донькою проживають у Києві, де Наталка здобула собі славу фотомоделі і блогера, практикуючого психолога, як вона сама каже, фахівця «зі стосунків між собою, чоловіком та світом».
 
А ще вона є прихильницею правильного харчування та здорового способу життя, активно пропагує заняття спортом, пише книгу і готується випустити першу колекцію авторських прикрас для дівчат.
 
Для Наталки участь у конкурсі — втілення її дитячих мрій і реалізація дорослих амбіцій, до чого вона закликає й інших.
 
«Як персональний коуч (тренер-психолог — Авт.) я багато працюю з невпевненими в собі дівчатами. Тому важливо розуміти, що саме від внутрішнього стану залежать зовнішні результати, а не навпаки. Я вважаю, що тільки праця над своїми страхами з часом може перетворити кожну з нас на королеву», — впевнена вона.
 
Що ж, нам буде за кого повболівати. Тим більше що стежку протоптано — минулого року корону «Місіс Всесвіт» здобула українка з Австрії Ольга Торнер. І це ще раз доводить, що українські жінки — найкращі.