Команда Ляшка навчатиме дітей плавати

26.07.2017
Команда Ляшка навчатиме дітей плавати

На дитячому пляжі в Гідропарку відкрився «Клуб дитячого плавання».

У відкритті літнього Клубу на Дніпрі взяв участь народний депутат від фракції Радикальної партії, відомий плавець, срібний призер Олімпійських ігор Денис Силантьєв.
 
Його майстер-клас з плавання запам’ятається малечі на все життя.
 
Навчатися плавати безплатно у новому Клубі зможуть діти з соціально незахищених сімей та сімей, що переїхали з окупованих територій. 
 
За словами лідера Радикальної партії Олега Ляшка, навчання і спортивне виховання молоді — запорука успішної і сильної країни.
 
Щоб діти не курили і не пили пиво по генделиках — потрібно будувати басейни і стадіони, виділяти з держбюджету гроші на спортивні секції, давати молоді альтернативу.
 
Ляшко каже, що саме таку політику і реалізує його команда. Лідер Радикальної партії вже не вперше підтримує проекти, спрямовані на захист переселенців.
 
Разом із мером Маріуполя він вибиває гроші з бюджету на будівництво та реконструкцію житла для переселенців, домагається, щоб діти, які приїхали з окупованого Донбасу, без проблем могли влаштуватися в дитсадки, школи і виші на мирній території.
 
І головне — робить усе, щоб у їхніх батьків була робота і зарплата.
 
«Ми обов’язково повернемо цим людям їхній рідний дім — Донбас. А поки наша задача — забезпечити їх усім необхідним, зробити так, щоб у них був дах над головою, щоб ці два мільйони українців не відчували себе покинутими, щоб вони могли працювати, навчатися і жити повноцінним життям», — зазначив Олег Ляшко.