Сильна нація — та, що заробляє

21.07.2017
Сильна нація — та, що заробляє

Працівники меблевої фабрики на Черкащині дякували Олегу Ляшку за мораторій на вивіз лісу-кругляку.

Лідер Радикальної партії підбив підсумки 6-ї сесії Верховної Ради VIII скликання. Політик розповів, чого вдалося досягти його команді та що потрібно зробити для виходу України з кризи. За словами Олега Ляшка, нинішня влада взяла курс на перетворення України на сировинну колонію, а українців — на націю обслуговуючого персоналу, що є неприйнятним.
«Ця політика влади призведе до того, що українська нація втратить можливість славитися своїми науковцями та діячами. Влада хоче, щоб усі українці були автозаправниками, вахтерами, двірниками. В глобальному світі поважають тільки сильних, а нинішня влада робить Україну слабкою. Сила будь-якої країни полягає у можливості заробляти самим, а наша влада ходить і побирається по всьому світу», — обурився Ляшко.
На противагу антиукраїнської політики влади фракція Радикальної партії пропонує свою альтернативу. Антикризовий план РПЛ полягає в тому, щоб створити робочі місця, відновити економіку, збільшити доходи українців. І деякі ініціативи радикалів уже підтримав парламент.
«Зокрема, Верховна Рада прийняла наш «металургійний» закон, який вирішить проблему дефіциту сировини та дозволить зберегти більше 300 тисяч робочих місць для металургів. Раніше парламент підтримав нашу заборону на вивезення з України лісу-кругляку. Завдяки цьому закону ми відновимо в Україні деревообробну і меблеву промисловість та дамо мільйонам українців роботу та зарплату»,— розповів народний депутат.
Олег Ляшко наголосив, що зупинятися на досягнутому його команда не збирається, адже має ще багато ініціатив.
«Пропонуємо внести зміни до Конституції, щоб зробити фермерські господарства основою аграрного устрою держави. Тільки українські фермери мають бути господарями на українській землі. Натомість влада пропонує дерибанити землі та перетворити селян на батраків. Ми цього не дозволимо!» — підсумував лідер РПЛ.