Оце так здивував: іспанський перукар пропонує стрижки самурайськими мечами і відкритим вогнем

25.04.2017
На що тільки не йдуть перукарі, щоб здивувати своїх клієнтів!
 
Тепер, щоб здобути популярність, потрібно не лише вміти творити гарні зачіски, а й бути одночасно факіром, фокусником і самураєм.
 
Саме так вирішив здивувати відвідувачів свого салону краси мадридський перукар  Альберто Олмедо.
 
Крім звичних ножиць (які він використовує по кілька пар одночасно, до того ж — в обох руках), майстер пропонує створення унікальних зачісок за допомогою самурайських мечів, відкритого вогню та спеціальних металевих кігтів.
 
Майстер зізнається, що його методи стрижки «дещо середньовічні», проте лише така техніка дозволяє отримати зачіску з обох боків «математично ідентичну», цитує перукаря видання The Daily Mail.
 
Приклад Олмедо надихнув і його колегу з Новосибірська Данила Істоміна.
 
Щоправда, росіянин вирішив бути більш автентичним і замість самурайських мечів використовує у своїй роботі гостро заточену сокиру.
 
За словами перукаря-екстремала, стригти таким чином, а точніше, рубати волосся, він став через бажання привнести щось нове в професію.
 
До речі, стрижка вогнем — досить популярний вид перукарського мистецтва на сході.
 
В інтернеті час від часу з’являються відео то з Індії, то з Палестини, де перукарі обприскують волосся клієнтів легкозаймистою рідиною, тоді підпалюють її і гребінцем швидко моделюють потрібну зачіску.
 
Причому таким чином вони наводять лад як на голові, так і з бородою, стверджуючи при цьому, що підпалені кінчики волосся менше січуться.
 
Спробувати пройти «випробування вогнем» можна й у Львові — там біля площі Ринок є перукарня, де таким методом володіє 60-річний Роман Гавришків.
 
За його словами, вогнем він стриже і голить уже не перший рік, і досі ніхто з його клієнтів не поскаржився на роботу.