Список найсексуальніших актрис Голлівуду очолила Менді Мур

20.04.2017
Список найсексуальніших актрис Голлівуду очолила Менді Мур

Менді Мур.

Реклама — двигун торгівлі, а най­ефективнішим двигуном реклами є відомі імена, і бажано — симпатичні обличчя.
 
Тому різні бренди час від часу оприлюднюють різні рейтинги — і зірок засвітити, і про себе нагадати.
 
Так, генеральний директор італійської люксової компанії Tod’s Дієго Делла Валле днями презентував свою книгу «Ікони стилю, непідвладні часу», де оприлюднив свій рейтинг найстильніших чоловіків ХХ—ХХІ століття.
 
За словами Делла Валле, справжній стиль не підвладний часу, тому деякі герої вчорашнього дня можуть бути дуже сучасними.
 
Як приклад він продемонстрував фото актора Шона Коннері, першого виконавця ролі Джеймса Бонда, зроблене ще в далекому 1963 році.
 
Також як приклад стилю автор наводить фото зірки 1950-х Джеймса Діна, фото акторів Джека Ніколсона та Воррена Бітті, зроблене в Голлівуді в 1976-му та сучасні фото актора Стіва Макквіна.
 
А знаменитий бренд спідньої білизни Victoria’s Secret оприлюднив щорічний список найсексуальніших знаменитостей.
 
Цього разу рейтинг очолила молода актриса Менді Мур. Поряд із нею в номінації «Завжди сексуальна» постала зірка серіалу «Загін самогубців» Марго Роббі.
 
Були в рейтингу і несподівані номінації — за найсексуальніше почуття гумору Victoria’s Secret відзначив акторку Біллі Лурд.
 
Також до рейтингу потрапили співачки Тейлор Свіфт та Леді Гага, актриси Пріянка Чопра, Джеймі Чанг та Олівія Манн, модель Кріссі Тейген, телеведучий Джеймс Корден.
 
І, як завжди, не обійшлося без критики. Деякі «експерти» помітили, що з 18 жінок, які потрапили до списку, 13 є білими (на тлі «расистського» скандалу, що кілька років поспіль супроводжує церемонію вручення «Оскара», це вже не дивує), і до того ж усі вони мають худорляву статуру.
 
А це, мовляв, є порушенням прав чорношкірих, мулаток, азійок, а ще повненьких, які теж вважають себе сексуальними. Що ж, на колір і смак товариш не всяк.