Селена Гомес готується до весілля з канадським репером - ЗМІ

05.04.2017
Селена Гомес готується до весілля з канадським репером - ЗМІ

Селена Гомес.

Відома американська співачка Селена Гомес, схоже, недовго сумувала після розриву з колегою по сцені Джастіном Бібером.
 
Уже в січні її почали помічати в компанії іншого репера, фронтмена канадського гурту The Weeknd Абеля Макконена Тесфея.
 
А віднедавна у пресі заговорили і про можливе близьке весілля парочки.
 
За чутками, пара планує обмінятися клятвами вже в серпні, відразу після закінчення гастрольного туру співака, і зараз Селена підшукує весільну сукню, вагаючись між розкішним Versace та консервативним Armani.
 
Утiм ще зовсім недавно рідні Селени були категорично проти їхніх стосунків.
 
Річ у тім, що у Тесфея (як і у багатьох реперів) була досить непроста історія стосунків із наркотиками.
 
Та і сама Селена нещодавно змушена була перервати свій гастрольний тур і лягти в лікарню, щоб позбутися алкогольної та наркотичної залежності (хоча офіційно вона лікувалася від ускладнень після вовчанки).
 
До речі, це вже другий курс лікування — мама співачки якось поскаржилася журналістам, що Селена надто захопилася легкими наркотиками і в неї зовсім немає сили волі.
 
Тому, якщо вона зірветься і спробує важкі, витягти її буде дуже складно.
 
Друзі ж репера зазначають, що останнім часом Гомес просто замучила співака своїми ревнощами і вимогами взяти її з собою в гастрольний тур, який розпочався 17 лютого.
 
«Селена — параноїк, вона боїться, що шанувальниці будуть вішатися на Абеля, і він не встоїть перед спокусою. Вона так боїться відпускати його одного, що навіть пригрозила розривом стосунків, якщо він не візьме її iз собою», — повідомляють інсайдери.
 
Очевидно, Гомес боїться повторити долю своєї колиш­ньої подруги, супермоделі Бели Хадід.
 
Адже сама вона почала залицятися до співака ще в той момент, коли він офіційно зустрічався з Хадід, і, фактично, стала причиною їхнього розриву.
 
Очевидно, і весілля вона затіяла для того, щоб міцніше прив’язати до себе коханого. От тільки з таким підходом чи відбудеться воно взагалі, чи The Weeknd втече раніше? Поживемо — побачимо.