Танці на мільйон

24.03.2017
Танці на мільйон

Джей Ло в чудовій формі.

Співачка, акторка, танцівниця, телеведуча й успішна бізнес-вумен. До всіх цих регалій Дженніфер Лопес планує додати ще один пункт — «продюсер». З 8 травня вона запускає на каналі NBC свій новий проект — танцювальне реаліті-шоу World of Dance. Днями відбулася презентація майбутнього танцювального змагання.
Ідею танцювального шоу Дженніфер виношувала більше року. А його реалізація ледь не довела до нервового зриву. Адже в ефірі  воно мало стартувати ще в лютому, але щось пішло не так, через це, подейкують, Джей Ло мала сплатити чималенький штраф телеканалу. Бідолашна навіть схудла. Втім їй це пішло на користь: 47-річна Дженніфер своєю появою на червоній доріжці вразила присутніх. Глибоке декольте та довжелезний розріз на спідниці не лишають сумнівів: зірка в чудовій формі!
У танцювальному змаганні братимуть участь як професійні танцівники, так і любителі. Битва буде запеклою, адже учасники змагатимуться за приз у розмірі 1 мільйон доларів! Це безпрецедентна нагорода для реаліті-шоу. Наприклад, у танцювальному шоу So You Think You Can Dance? (за його зразком знімають український проект «Танцюють всі!») головний приз учетверо менший — 250 тисяч доларів. 
Дженніфер Лопес не тільки продюсуватиме шоу, а й увійде до складу журі. Разом зі співачкою суддями попрацюють відомий американський хореограф Дерек Хаф і співак Ne-Yo. А ведучою шоу стане актриса й танцівниця Дженна Дуан-Татум, яка свого часу показала свої неперевершені па в стрічці «Крок уперед».