Оце так новина: до американських ЗМІ звернулась нібито донька Джанет Джексон

17.03.2017
Оце так новина: до американських ЗМІ звернулась нібито донька Джанет Джексон

Джанет на появу доньки поки що не відреагувала.

У середині жовтня минулого року 50-річна американська співачка Джанет Джексон у розмові з часописом «Піпл» повідомила, що очікує народження першої дитини.
 
«Дякуємо Богу за це благословення», — додала вже не юна майбутня матуся. 
 
Заява молодшої сестри покійного «короля поп-музики» Майкла Джексона не була новиною: американські таблоїди ще раніше повідомили про вагітність зірки, після того як вона відмінила всі концерти, починаючи з листопада.
 
Хоча це турне обіцяло бути суперприбутковим, адже на виступах мали лунати пісні з останнього, виданого у вересні минулого року, альбому співачки Unbreakable («Незламна»), який посів першу сходинку в американському списку найтиражніших платівок. 
 
Спокуслива сестра Майкла і раніше фігурувала в таблоїдах завдяки численним романам, фотосесіям у «Плейбої» тощо, але останнім часом «очистилася» від пліток завдяки шлюбу з мільярдером із Катару Віссамом аль-Мана.
 
Та «скелети в шафі» з минулого мають властивість нагадувати про себе. Цього тижня до американських ЗМІ звернулася така собі 31-річна Тіффані Уайт, яка стверджує, що є донькою Джанет Джексон.
 
Остання нібито зовсім юною мала зв’язок із чоловіком на ім’я Джеймс Де Бардж, у результаті якого й з’явилася на світ Тіффані.
 
Американський таблоїд Radar Online та кілька інших ЗМІ навіть знайшли підтвердження цьому, повідомивши, що «Джанет Джексон та співак Джеймс Де Бардж 1984 року були шлюбною парою впродовж кількох місяців і мали спільну доньку».
 
Тіффані Уайт, яка тепер видає себе за доньку Джанет, стверджує, що стала великою таємницею на багато років, аби не зашкодити кар’єрі матері.
 
Могло б здаватися, що зізнання Уайт є маячнею самозванки, яка прагне відкусити шматок пирога зі спадщини Майкла Джексона.
 
Але згаданий Джеймс Де Бардж п’ять років тому в одному з інтерв’ю визнав, що 1985 року Джанет віддала на всиновлення їхню спільну дитину. Як відреагує на появу доньки сама Джанет, дізнаємося вже незабаром…