Де бізнесу жити добре

14.03.2017
Де бізнесу жити добре

Завдяки розширенню виробництва буде створено додатково 500 робочих місць.

На Черкащині про розширення виробництва заявивило ТОВ «Купава груп», підприємство якого розташоване в Каневі. Там з 2009 року виготовляють напівавтоматичні пральні машини.
«Нині підприємство продукує вже півтора десятка видів побутової техніки. Приємно бачити на всій цій техніці напис Made in Ukraine», — розповідає «Україні молодій» голова Черкаської обладміністрації Юрій Ткаченко. І додає, що з президентом холдингу Saturn Олександром Громиком обласна влада комунікує постійно. Приміром, нещодавно спільно презентували інвестиційну Черкащину на форумі в Об’єднаних Арабських Еміратах. 
«Із такими виробниками можна розвивати цілий кластер. Це питання ми теж обговорюємо. Як влада завжди готові надати необхідну підтримку інвесторам», — наголошує Юрій Ткаченко.
«Загалом такого сприятливого клімату для бізнесу, як на Черкащині, ми не бачили ніде. Абсолютна підтримка влади — як обласної, так і місцевої. Тут комфортно працювати. Як мовиться в одній із програм, «Рекомендуємо!». Так завжди кажемо своїм партнерам», — зауважує директор ТОВ «Купава груп» Михайло Додонов.
Він каже, що вже найближчим часом виробництво побутової техніки збираються розширювати. Оскільки попит на продукцію не зменшується. Тож товариство планує запустити такий же завод і в Черкассах, що дасть додатково 500 нових робочих місць. 
До речі, як повідомили у прес-службі черкаської ОДА, торік на Черкащині розпочали впроваджувати низку проектів задля активізації інвестиційної роботи та розвитку територій і створили Агенцію регіонального розвитку.