Найбільший сироробний завод України за минулий рік отримав майже 44 мільйони чистого прибутку

02.03.2017
Найбільший сироробний завод України за минулий рік отримав майже 44 мільйони чистого прибутку

Смачне багатство України.

Відзначимо, що ще у 2014 році продукція Баштанського сирзаводу (як, до речі, і президентської компанії «Рошен») потрапила під опалу Россільгоспнагляду.
 
Знахабнілі російські провокатори запровадилили режим посиленого лабораторного контролю молочної продукції українського виробництва відразу з трьох областей, звинувативши виробників у поганій якості товару.
 
Зокрема, Баштанському сирзаводу приписували перевищення допустимих доз свинцю у продуктах.
 
Проте українському підприємству вдалося знайти нові, більш вигідні ринки збуту та, незважаючи на всі умисні провокації з боку Росії, навіть збільшити прибуток та податкові відрахування до бюджету рідної країни.
 
Відтепер Миколаївське підприємство по праву увійшло до числа найбільш спроможних платників податків України, зумівши за кілька років подолати внутрішню кризу та штучно створену путінською клікою загрозу банкрутства.
 
За словами головного інженера маслосирзаводу Михайла Гадіона, зараз на підприємстві працює 475 робітників, а середня заробітна плата ще в минулому році становила не менш ніж 3,4 тис. гривень.
 
У середньому підприємство за місяць реалізовує продукції на понад 37 мільйонів гривень.
 
На думку Михайла Гадіона, запорукою успіху Баштанського сирзаводу стали сучасні технології переробки сировини та свідома відмова від «хімії» при виготовленні продукції, що дозволило завоювати довіру покупців.
 
Адміністрація сироробного підприємства реалізує продукцію не тільки в межах України.
 
Серед потенційних ділових партнерів — замовники з Молдови та Казахстану.
 
Успішні справи дозволили розширити асортимент виробництва продукції: у продаж надійшли нові види йогуртів та м’який сир. 

ДО РЕЧІ

Підприємство «Баштанський сирзавод» створено у червні 2006 року. Основне джерело фінансування — довгострокові фінансові інвестиції.
 
Входить до холдингу ПрАТ «Молочний альянс», а от власником ПрАТ «Молочний альянс» виступає MilCo Holding N.V. (Нідерланди).
 
Кінцеві бенефіціари іноземної компанії у держреєстрі України не вказані. Холдинг об’єднує масломолокозаводи п’ятнадцяти областей України.
 
Найбільші підприємства холдингу виробляють молочну продукцію під ТМ Пирятинський, Яготинський маслозаводи, Тростянецький молочний завод (Вінницька область) та торговий дім «Еталон».
 
За підсумками 2016 року підприємству вдалося наростити переробку молока на 5,6%, що, у свою чергу, дозволило збільшити загальний обсяг продукції до 380 тисяч тонн.