Прогрес проти повій: у Барселоні з'явився бордель із ляльками

02.03.2017
Схоже, у представниць найдревнішої професії можуть настати скрутні часи.
 
Перший тривожний дзвіночок пролунав із Барселони — тут відкрився перший у Європі бордель «Люмідоллз», де замість повій клієнтам пропонують розваги із силіконовими ляльками.
 
Наразі, як повідомляє сайт борделю, тут можна вибрати одну з чоти­рьох моделей — одна з них нагадує дівчину з японських аніме, решта наділені європейським, азіатським і африканським типом зовнішності.
 
Господарі закладу запевняють, що всі вони виготовлені з термопластичного еластомеру, а тому різниці у відчуттях від дотиків клієнти не відчуватимуть.
 
Зате можуть не обмежувати себе у своїх фантазіях — лялька потім не поскаржиться в поліцію і не стане знімати побої. 
 
Година з будь-якою з ляльок обійдеться у 80 євро. Для відвідувачів пропонуються спеціальні приміщення з притлумленим світлом.
 
Після візиту чергового гостя ляльку ретельно миють і дезінфікуюь, хоча клієнтам радять не забувати про запобіжні засоби. 
 
Поки не відомо, наскільки припаде до смаку такий вид послуг.
 
А от футурологи вже припускають, що до 2050 року «сексуальні роботи» стануть такими ж звичними супутниками людини, як телефон чи інтернет. Власники ж «Люмідоллз» запевняють, що в разі, якщо їхній бізнес піде добре, вони готові закупити робота-жінку, здатного підтримувати з клієнтами розмову.
 
Якщо хтось любить поговорити.