Російських агентів — геть iз Ради

24.02.2017
Фракція Радикальної партії підготувала законопроект, який посилює відповідальність за подвійне громадянство. Зокрема, народних депутатів, які мають два, три та більше паспортів інших держав, пропонується позбавляти мандата, а держслужбовців — звільняти з посади.
«Коли цей закон набуде чинності, я впевнений, що, як мінімум, 100 народних депутатів утратять мандати, адже у Верховній Раді багато нардепів, які мають подвійне чи потрійне громадянство. Всі «кроти» з російськими чи іншими паспортами мають бути вичищені звідси», — заявив журналістам лідер РПЛ Олег Ляшко.
Політик стверджує, що подвійне громадянство має і нардеп-запроданець Андрій Артеменко, якого днями фракція Радикальної партії виключила зі своїх лав. Ляшко переконаний, що в діях його колишнього колеги є чіткі ознаки державної зради. 
«Артеменко — це ширма. Ляльководи, які за ним стоять, значно серйозніші. За моєю інформацією, він кілька разів літав до Москви з пересадкою у Мінську. Вони разом із Бойком, Льовочкіним та Медведчуком розробляли план здачі України Путіну», — наголосив політик.
Ляшко вимагає від спецслужб розслідувати цей факт та негайно внести подання на притягнення Артеменка до кримінальної відповідальності.