Конспіраторка Адель

24.02.2017
Конспіраторка Адель

Британська співачка Адель.

А ще кажуть, що жінки не вміють тримати язика за зубами! Тим більше — зірки, які використовують найменшу можливість, щоб привернути до себе увагу!
А от суперпопулярна британська співачка Адель два місяці тримала в секреті, що офіційно вийшла заміж за свого коханого Саймона Конеккі, з яким зустрічалася з 2011 року, і якому п’ять років тому народила сина Анджело. Можливо, ця новина і далі лишалася б таємницею, якби Адель не проговорилася на нещодавньому врученні премії «Греммі», де вона була тріумфатором. Піднявшись на сцену за черговою статуеткою, вона подякувала американській академії звукозапису і сказала, що дуже любить своїх менеджера, чоловіка і сина. 
Почувши вперше з вуст співачки слово «чоловік», журналісти кинулися розпитувати друзів співачки. І дізналися, що таки так, одразу ж після католицького Різдва пара обмінялася обручками та подружніми клятвами. Весілля закохані організували у себе вдома, куди покликали лише найближчих друзів та родичів. Серед гостей на весіллі були мама співачки Пенні і 10-річна Вікторія — дочка Саймона Конеккі від попереднього роману, а також співак Роббі Вільямс та його дружина Айда Філд. 
Зміна статусу не вплинула на кар’єру Аделі — вона продовжує підкоряти британські та американські чати. Свідченням цього є вручення чергової престижної премії  Brit Awards, яка у вівторок зібрала зірок і музичних експертів у Лондоні. На цій церемонії співачка отримала нагороду «за глобальний успіх». Дві нагороди Brit Awards посмертно отримав Девід Боуї — його відзначили як найкращого британського виконавця, та за найкращий альбом Blackstar. Найкращими міжнародними виконавцями стали Бейонсе та репер Дрейк.