Найдорожчий янгол

20.01.2017
Найдорожчий янгол

Адріана Ліма минулого року заробила 75 млн. доларів.

Рекламний бізнес — це таки бізнес. І, вкладаючи кошти в «оренду» симпатичних дівчат-моделей, фірми точно знають, що не прогадають: ті принесуть їм не менші прибутки. Принаймні від точності «потрапляння в ціль» залежить багато в чому фінансовий успіх самої фірми.
Одним із лідерів серед брендів, які зробили ставку саме на жіночу красу, є, безперечно, фірма з виробництва жіночої білизни Victoria’s Secret. Їхні традиційні шоу у світі моди не менш очікувані, ніби «Оскар» у кіно, а красунь-манекенниць називають «янголами». Паралельно з цим і серед самих красунь постійно точиться невидима боротьба, хто для фірми найцінніший.
Днями аналітики консалтингової компанії D’Marie, що займається моніторингом трендів у соціальних мережах, оприлюднили новий рейтинг «ангелів», оцінивши красунь за 24 параметрами, серед яких: вплив моделей на фактичні продажі, впізнаваність бренду в соціальних мережах, популярність рекламних кампаній тощо. У підсумку рейтинг очолила 35-річна бразильська манекенниця Адріана Ліма, яка співпрацює з брендом із 1999 року.
Друге місце в рейтингу було віддано ще одній не менш відомій уродженці Бразилії Алессандрі Амбросіо, а третьою стала 20-річна Тейлор Хілл. За ними йдуть імена 23-річної Жозефін Скрівер і 31-річної Лілі Олдрідж.
До речі, обидві бразилійки у такому ж порядку очолили й останній рейтинг найзаможніших моделей світу, складений експертами журналу  Forbes. За їхніми підрахунками, Адріана Ліма минулого року заробила 75 млн. доларів, а Алессандра Амбросіо — 60.
Цікаво, що, крім світського життя та участі у фешн-акціях, Адріана Ліма займається благодійністю. Зокрема, вона зробила грошову пожертву на розширення дитячого будинку Caminhos da Luz («Шляхи світла») у своєму рідному місті Салвадор, а також неодноразово купувала одяг для дітей з убогих родин цього міста. Так що у Салвадорі її вважають справжнім янголом.